ЕВИДЕНТИРАЊЕ БУДУЋИХ ПРВАКА ПОЧИЊЕ ОД 1. АПРИЛА 2020.ГОДИНЕ

Поштовани родитељи (други законски заступници),

обавештавамо Вас да због проглашења ванредног стања у земљи и свих специфичности насталих поводом тога, евидентирање деце за полазак у први разред ће се ове године реализовати на нешто другачији начин у односу на претходне године.

Сва деца која су рођена од 1. марта 2013. године до 28. фебруара 2014. године су стасала за полазак у први разред у школској 2020/2021. години и треба их евидентирати.

Евидентирање своје деце у нашу школу (ОШ "Мика Митровић" Брезјак, ИО Коренита, ИО Д.Недељице) можете извршити на два начина:

1. Електронским путем, преко нове услуге "Исказивање интересовања за упис у основну школу" на Порталу еУправа (упутство/објашњење на који начин ћете то урадити имате на Порталу еУправе, као и на следећем линку УПУТСТВО ЗА РОДИТЕЉЕ). На овај начин можете пријавити своју децу почев од среде, 1.априла 2020. године

2. Позивом на број телефона 064/2737413 (Сања Глигорић, педагог школе) где ћете оставити потребне податке. Евидентирање/пријава деце на овај начин биће реализовано од 1.априла до 15. априла 2020.године, сваког радног дана од 11-15 часова.

Када се нормализују услови за рад у земљи, биће обављено и тестирање деце за полазак у први разред, као и њихови систематски прегледи, о чему ћете бити благовремено обавештени.

ДОБРОДОШЛИ БУДУЋИ ПРВАЦИ! 


Штампа   Ел. пошта